Bestel een gedragen slipje van Miss70

Hoi Schat!

Mmm, wat leuk dat je één van mijn gedragen slipjes wilt kopen! Zo kun je mij altijd proeven, hihi ;-)

Ik vraag 25 euro (dat is inclusief verzenden) voor een gedragen slipje. Heb jij interesse? Neem dan even contact op via jacquelineprins70@gmail.com om je bestelling te bespreken.

Als ik jouw betaling en gegevens heb ontvangen, stuur ik het slipje direct naar je op. Zodra het slipje onderweg is krijg je van mij ook nog een bevestiging via de mail.

Liefs en kus, Miss70 xxx

Geile amateur wonderbaar (25)

Acties

Informatie

wonderbaar (25)

Bericht van wonderbaar

Informatie over wonderbaar

Naam: wonderbaar
Leeftijd: 25
Woonplaats: Wanderl�ndia
Ik spreek: EN
Lichaamsbouw:
Kleur haar: donkerblond
Kleur ogen: bruin
Uiterlijk:

Mijn interesses

Ik eet graag ik ben vegetari�r en drink graag sappen, vooral lichaamssappen;). Mijn hobbie(s): ik ben sieradenmaker. Mijn favoriete muziek is . Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op slim en open-minded. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is doggy, ik heb een perfecte kont voor jouw mening en mijn favoriete plekje(s) zijn . Bij mannen val ik op hun verstand ;). Piercings: ja. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een uiterlijk. Mijn Karakter: Ik ben een opgeleide dame, maar ben dol op stout zijn. Mijn Sterrenbeeld is ram. Mooi aan mezelf: . Mijn levensdoel is: . Mijn levensmotto is: geniet van elk moment van je leven!. Webcam je vaak? ja. Rook je? ja. Mijn turn-off is als je denkt dat ik een robot ben. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou