Bestel een gedragen slipje van Miss70

Hoi Schat!

Mmm, wat leuk dat je één van mijn gedragen slipjes wilt kopen! Zo kun je mij altijd proeven, hihi ;-)

Ik vraag 25 euro (dat is inclusief verzenden) voor een gedragen slipje. Heb jij interesse? Neem dan even contact op via jacquelineprins70@gmail.com om je bestelling te bespreken.

Als ik jouw betaling en gegevens heb ontvangen, stuur ik het slipje direct naar je op. Zodra het slipje onderweg is krijg je van mij ook nog een bevestiging via de mail.

Liefs en kus, Miss70 xxx

Geile amateur vero1991 (30)

Acties

Informatie

vero1991 (30)

Bericht van vero1991

Informatie over vero1991

Naam: vero1991
Leeftijd: 30
Woonplaats: Den Haag
Ik spreek: NL
Lichaamsbouw: normaal
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag Spar ribs en drink graag Wijn. Mijn hobbie(s): Drankjes doen en gezelligheid met vrienden. Mijn favoriete muziek is Nederlands en dansmuziek. Mijn geaardheid is hetero en Ik val op Rustige lieve mannen. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is Doggy en mijn favoriete plekje(s) zijn Op het aanrecht. Bij mannen val ik op hun Ogen en billen. Piercings: nee. Relatie: ja. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: Lief en zachtaardig. Mijn Sterrenbeeld is waterman. Mooi aan mezelf: Borsten. Mijn levensdoel is: Geniet van elk moment.. Mijn levensmotto is: Be Positive. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is Opdringerige mannen. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou