Bestel een gedragen slipje van Miss70

Hoi Schat!

Mmm, wat leuk dat je één van mijn gedragen slipjes wilt kopen! Zo kun je mij altijd proeven, hihi ;-)

Ik vraag 25 euro (dat is inclusief verzenden) voor een gedragen slipje. Heb jij interesse? Neem dan even contact op via jacquelineprins70@gmail.com om je bestelling te bespreken.

Als ik jouw betaling en gegevens heb ontvangen, stuur ik het slipje direct naar je op. Zodra het slipje onderweg is krijg je van mij ook nog een bevestiging via de mail.

Liefs en kus, Miss70 xxx

Geile amateur valeriejane (26)

Acties

Informatie

valeriejane (26)

Bericht van valeriejane

Ik ben een sexy, knap meisje, dat graag met jou nieuwe dingen ontdekt.

Informatie over valeriejane

Naam: valeriejane
Leeftijd: 26
Woonplaats: Amsterdam
Ik spreek: NL EN
Lichaamsbouw: mager
Kleur haar: blond
Kleur ogen: blauw
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag Pasta en drink graag Bacardi. Mijn hobbie(s): Dansen, koken. Mijn favoriete muziek is Pop, Rock. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op Bijzondere uitstraling, tikkeltje dominant. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is Bow en mijn favoriete plekje(s) zijn Bed of keuken. Bij mannen val ik op hun Handen, knappe kop. Piercings: nee. Relatie: ja. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: Verzorgend, maar wel op zoek naar spanning. Mijn Sterrenbeeld is kreeft. Mooi aan mezelf: Benen en buik. Mijn levensdoel is: Genieten. Mijn levensmotto is: Leef met de dag. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is Onverzorgd. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou