Bestel een gedragen slipje van Miss70

Hoi Schat!

Mmm, wat leuk dat je één van mijn gedragen slipjes wilt kopen! Zo kun je mij altijd proeven, hihi ;-)

Ik vraag 25 euro (dat is inclusief verzenden) voor een gedragen slipje. Heb jij interesse? Neem dan even contact op via jacquelineprins70@gmail.com om je bestelling te bespreken.

Als ik jouw betaling en gegevens heb ontvangen, stuur ik het slipje direct naar je op. Zodra het slipje onderweg is krijg je van mij ook nog een bevestiging via de mail.

Liefs en kus, Miss70 xxx

Geile amateur suzy (54)

Acties

Informatie

suzy (54)

Bericht van suzy

Ik ben een sexy vrouw, hou van mooie lingerie en leuke manen.

Informatie over suzy

Naam: suzy
Leeftijd: 54
Woonplaats: Amsterdam
Ik spreek: NL EN
Lichaamsbouw: slank
Kleur haar: donkerblond
Kleur ogen: blauw
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag italian en drink graag thee. Mijn hobbie(s): muziek. Mijn favoriete muziek is alles. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op smart, met sexy lichaam en borsthaaren. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is veel geen favo en mijn favoriete plekje(s) zijn veriatie. Bij mannen val ik op hun lichaam. Piercings: nee. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: normaal. Mijn Sterrenbeeld is leeuw. Mooi aan mezelf: mijn lichaam. Mijn levensdoel is: van alles en wat. Mijn levensmotto is: genieten van de leven. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is weet het niet. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Video
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou