Bestel een gedragen slipje van Miss70

Hoi Schat!

Mmm, wat leuk dat je één van mijn gedragen slipjes wilt kopen! Zo kun je mij altijd proeven, hihi ;-)

Ik vraag 25 euro (dat is inclusief verzenden) voor een gedragen slipje. Heb jij interesse? Neem dan even contact op via jacquelineprins70@gmail.com om je bestelling te bespreken.

Als ik jouw betaling en gegevens heb ontvangen, stuur ik het slipje direct naar je op. Zodra het slipje onderweg is krijg je van mij ook nog een bevestiging via de mail.

Liefs en kus, Miss70 xxx

Geile amateur surinaamsejava (41)

Acties

Informatie

surinaamsejava (41)

Bericht van surinaamsejava

Informatie over surinaamsejava

Naam: surinaamsejava
Leeftijd: 41
Woonplaats: Beverwijk
Ik spreek: NL
Lichaamsbouw: normaal
Kleur haar: zwart
Kleur ogen: bruin
Uiterlijk: aziatisch

Mijn interesses

Ik eet graag pasta en drink graag balies. Mijn hobbie(s): eten, wandelen, sporten. Mijn favoriete muziek is softlove. Mijn geaardheid is hetero en Ik val op slank lang en verzorgd, mollig mag ook als het klikt vooral. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is langsachter en mijn favoriete plekje(s) zijn in de auto. Bij mannen val ik op hun hun nek. Piercings: nee. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een aziatisch uiterlijk. Mijn Karakter: heel zacht. Mijn Sterrenbeeld is waterman. Mooi aan mezelf: me kont. Mijn levensdoel is: een heel mooi toekomst tegemoet. Mijn levensmotto is: never give up. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is poep seks. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou