Bestel een gedragen slipje van Miss70

Hoi Schat!

Mmm, wat leuk dat je één van mijn gedragen slipjes wilt kopen! Zo kun je mij altijd proeven, hihi ;-)

Ik vraag 25 euro (dat is inclusief verzenden) voor een gedragen slipje. Heb jij interesse? Neem dan even contact op via jacquelineprins70@gmail.com om je bestelling te bespreken.

Als ik jouw betaling en gegevens heb ontvangen, stuur ik het slipje direct naar je op. Zodra het slipje onderweg is krijg je van mij ook nog een bevestiging via de mail.

Liefs en kus, Miss70 xxx

Geile amateur sayonaria (34)

Acties

Informatie

sayonaria (34)

Bericht van sayonaria

Ik ben Sayonaria. Een geile dame met mooie lekkere rondingen. Wil je mijn lichaam zien, mijn geile spleet? Ik kan de hele tijd denken aan een stevige beurt! Ik wil echt hard genomen worden van achteren en luid kreunen. Ik wil je naam uit kreunen

Informatie over sayonaria

Naam: sayonaria
Leeftijd: 34
Woonplaats: Volendam
Ik spreek: NL EN
Lichaamsbouw: normaal
Kleur haar: gekleurd
Kleur ogen: bruin
Uiterlijk: zuid-amerikaans

Mijn interesses

Ik eet graag Paste alfredo en drink graag zoete rode wijn. Mijn hobbie(s): zingen, dansen , boeken lezen.. Mijn favoriete muziek is Country & R&B. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op Goede karater een man die weet wat hij wil hebben Geen gedoe. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is doggy & standje 69 en mijn favoriete plekje(s) zijn De natuur. Bij mannen val ik op hun Schouders en billen. Ik moet jou kunnen vastgrijpen.. Piercings: ja. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een zuid-amerikaans uiterlijk. Mijn Karakter: behulpzaam. Mijn Sterrenbeeld is weegschaal. Mooi aan mezelf: Mijn glimlacht. Mijn levensdoel is: Gelukkig zijn en op het rechte pad leven.. Mijn levensmotto is: Gelooft in je zelf dat je alles wel kan bereiken .. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is Geweld tegen vrouwen.. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou