Bestel een gedragen slipje van Miss70

Hoi Schat!

Mmm, wat leuk dat je één van mijn gedragen slipjes wilt kopen! Zo kun je mij altijd proeven, hihi ;-)

Ik vraag 25 euro (dat is inclusief verzenden) voor een gedragen slipje. Heb jij interesse? Neem dan even contact op via jacquelineprins70@gmail.com om je bestelling te bespreken.

Als ik jouw betaling en gegevens heb ontvangen, stuur ik het slipje direct naar je op. Zodra het slipje onderweg is krijg je van mij ook nog een bevestiging via de mail.

Liefs en kus, Miss70 xxx

Geile amateur sandracruise (33)

Acties

Informatie

sandracruise (33)

Bericht van sandracruise

Ik kan eruit zien als een engel en zo lief zijn als een kat, maar als sommige vrouwen heb ik van binnen een hete minnares! Als je ervan houdt om gedomineerd te worden, doe dan gewoon mee met mijn wereld, want ik zal je onvergetelijke momenten

Informatie over sandracruise

Naam: sandracruise
Leeftijd: 33
Woonplaats: Amsterdam
Ik spreek: EN
Lichaamsbouw: slank
Kleur haar: rood
Kleur ogen: bruin
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag I like traditional food en drink graag Water. Mijn hobbie(s): Music. Mijn favoriete muziek is Classic Music. Mijn geaardheid is hetero en Ik val op A nice personallity. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is Cowgirl en mijn favoriete plekje(s) zijn In the Bed. Bij mannen val ik op hun The precious thing they have in pants. Piercings: nee. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: Calm. Mijn Sterrenbeeld is ram. Mooi aan mezelf: I like to help other people. Mijn levensdoel is: To buy my own house. Mijn levensmotto is: Do a good thing everyday. Webcam je vaak? ja. Rook je? ja. Mijn turn-off is Bad words.... Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou