Bestel een gedragen slipje van Miss70

Hoi Schat!

Mmm, wat leuk dat je één van mijn gedragen slipjes wilt kopen! Zo kun je mij altijd proeven, hihi ;-)

Ik vraag 25 euro (dat is inclusief verzenden) voor een gedragen slipje. Heb jij interesse? Neem dan even contact op via jacquelineprins70@gmail.com om je bestelling te bespreken.

Als ik jouw betaling en gegevens heb ontvangen, stuur ik het slipje direct naar je op. Zodra het slipje onderweg is krijg je van mij ook nog een bevestiging via de mail.

Liefs en kus, Miss70 xxx

Geile amateur rayanx (24)

Acties

Informatie

rayanx (24)

Bericht van rayanx

Lieve, eerlijke arabische meid. Ik hou van een gezellig gesprek dat kan leiden naar meer :) Romantisch en verlegen ingesteld, maar wel temperamentvol! Slank met mooie curves en zuiderse look!

Informatie over rayanx

Naam: rayanx
Leeftijd: 24
Woonplaats: Sint-Truiden
Ik spreek: NL EN FR
Lichaamsbouw: slank
Kleur haar: zwart
Kleur ogen: bruin
Uiterlijk: arabisch

Mijn interesses

Ik eet graag en drink graag . Mijn hobbie(s): Reizen, buikdansen, sporten. Mijn favoriete muziek is . Mijn geaardheid is hetero en Ik val op Eerlijke mannen, down to earth. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is Zeester en mijn favoriete plekje(s) zijn . Bij mannen val ik op hun Armen. Piercings: nee. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een arabisch uiterlijk. Mijn Karakter: Zacht en hard :). Mijn Sterrenbeeld is schorpioen. Mooi aan mezelf: Ogen, haar, heupen. Mijn levensdoel is: . Mijn levensmotto is: . Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is Anaal. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou