Bestel een gedragen slipje van Miss70

Hoi Schat!

Mmm, wat leuk dat je één van mijn gedragen slipjes wilt kopen! Zo kun je mij altijd proeven, hihi ;-)

Ik vraag 25 euro (dat is inclusief verzenden) voor een gedragen slipje. Heb jij interesse? Neem dan even contact op via jacquelineprins70@gmail.com om je bestelling te bespreken.

Als ik jouw betaling en gegevens heb ontvangen, stuur ik het slipje direct naar je op. Zodra het slipje onderweg is krijg je van mij ook nog een bevestiging via de mail.

Liefs en kus, Miss70 xxx

Geile amateur pure- (35)

Acties

Informatie

pure- (35)

Bericht van pure-

Informatie over pure-

Naam: pure-
Leeftijd: 35
Woonplaats: Rotterdam
Ik spreek: NL
Lichaamsbouw: slank
Kleur haar: donkerblond
Kleur ogen: blauw
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag van alles en drink graag redbull, sourcy. Mijn hobbie(s): zonnebanken, bourgondier. Mijn favoriete muziek is van alles. Mijn geaardheid is hetero en Ik val op heb niet zo zeer een type, gaat om het innerlijke!. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is girl on top, doggy en mijn favoriete plekje(s) zijn overal eigenlijk wel, liefst toch ergens in huis!. Bij mannen val ik op hun ogen, kontje. Piercings: nee. Relatie: ja. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: lief, spontaan, zorgzaam. Mijn Sterrenbeeld is weegschaal. Mooi aan mezelf: me ogen. Mijn levensdoel is: gezondheid!. Mijn levensmotto is: genieten van elke seconde!. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is respectloze mensen. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou