Bestel een gedragen slipje van Miss70

Hoi Schat!

Mmm, wat leuk dat je één van mijn gedragen slipjes wilt kopen! Zo kun je mij altijd proeven, hihi ;-)

Ik vraag 25 euro (dat is inclusief verzenden) voor een gedragen slipje. Heb jij interesse? Neem dan even contact op via jacquelineprins70@gmail.com om je bestelling te bespreken.

Als ik jouw betaling en gegevens heb ontvangen, stuur ik het slipje direct naar je op. Zodra het slipje onderweg is krijg je van mij ook nog een bevestiging via de mail.

Liefs en kus, Miss70 xxx

Geile amateur perversepenny (36)

Acties

Informatie

perversepenny (36)

Bericht van perversepenny

penny is altijd in voor wat spanning ;)

Informatie over perversepenny

Naam: perversepenny
Leeftijd: 36
Woonplaats: Utrecht
Ik spreek: NL EN
Lichaamsbouw: slank
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: groen
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag ik hou van koken. gek op pasta! en drink graag wijn.. Mijn hobbie(s): in mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden/vriendinnen om leuke dingen te doen.. Mijn favoriete muziek is alles waar je lekker op kan dansen.. Mijn geaardheid is hetero en Ik val op een man die vooral niet bang is om zichzelf te zijn.. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is elk standje wat om uitdaging vraagt! en mijn favoriete plekje(s) zijn overal in huis, behalve in bed!. Bij mannen val ik op hun je weet wat ze zeggen over mannen met grote handen?. Piercings: nee. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: vooral heel nieuwsgierig en ondernemend. hou van nieuwe dingen ontdekken en kan ook heel impulsief z. Mijn Sterrenbeeld is weegschaal. Mooi aan mezelf: it's all about the ass baby ;). Mijn levensdoel is: zoveel mogelijk nieuwe dingen proberen!. Mijn levensmotto is: just be happy. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is onverzorgde mannen. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou