Bestel een gedragen slipje van Miss70

Hoi Schat!

Mmm, wat leuk dat je één van mijn gedragen slipjes wilt kopen! Zo kun je mij altijd proeven, hihi ;-)

Ik vraag 25 euro (dat is inclusief verzenden) voor een gedragen slipje. Heb jij interesse? Neem dan even contact op via jacquelineprins70@gmail.com om je bestelling te bespreken.

Als ik jouw betaling en gegevens heb ontvangen, stuur ik het slipje direct naar je op. Zodra het slipje onderweg is krijg je van mij ook nog een bevestiging via de mail.

Liefs en kus, Miss70 xxx

Geile amateur mialovee (27)

Acties

Informatie

mialovee (27)

Bericht van mialovee

Ik ben Mia Love, ik ben 20 jaar oud en ik ben gewoon verliefd op wat ik hier doe! Ik zie het als een passie en ik beloof dat je dat zult zien in alles wat ik je zal laten voelen!

Informatie over mialovee

Naam: mialovee
Leeftijd: 27
Woonplaats: Amsterdam
Ik spreek: EN
Lichaamsbouw: slank
Kleur haar: zwart
Kleur ogen: groen
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag I like mexican food en drink graag YEs. Mijn hobbie(s): I like to cook. Mijn favoriete muziek is Clubbling. Mijn geaardheid is hetero en Ik val op Smart one. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is The Seashell en mijn favoriete plekje(s) zijn In the woods. Bij mannen val ik op hun I like pretty faces boys. Piercings: nee. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: shy. Mijn Sterrenbeeld is kreeft. Mooi aan mezelf: I am very shy. Mijn levensdoel is: To buy my own House. Mijn levensmotto is: Everything is past but not family. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is ... Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou