Bestel een gedragen slipje van Miss70

Hoi Schat!

Mmm, wat leuk dat je één van mijn gedragen slipjes wilt kopen! Zo kun je mij altijd proeven, hihi ;-)

Ik vraag 25 euro (dat is inclusief verzenden) voor een gedragen slipje. Heb jij interesse? Neem dan even contact op via jacquelineprins70@gmail.com om je bestelling te bespreken.

Als ik jouw betaling en gegevens heb ontvangen, stuur ik het slipje direct naar je op. Zodra het slipje onderweg is krijg je van mij ook nog een bevestiging via de mail.

Liefs en kus, Miss70 xxx

Geile amateur marlies18 (19)

Acties

Informatie

marlies18 (19)

Bericht van marlies18

Informatie over marlies18

Naam: marlies18
Leeftijd: 19
Woonplaats: Haarlem
Ik spreek: NL
Lichaamsbouw: slank
Kleur haar: rood
Kleur ogen: bruin
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag Sushi en pizza en drink graag Witte wijn, cocktail. Mijn hobbie(s): seks, shoppen, uigaan en uiteten. Mijn favoriete muziek is Verschillend van stemming of gelegenheid. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op Gezellig, humor, langer dan ik en verzorgd. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is Lekker doggy en mijn favoriete plekje(s) zijn Op een spannende plek. Bij mannen val ik op hun Glimlach. Piercings: nee. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: Lief maar ook stout. Mijn Sterrenbeeld is stier. Mooi aan mezelf: Ogen, borsten, billen. Mijn levensdoel is: Een leuk en gezond gelukkig leven. Mijn levensmotto is: Elke dag er wat van maken. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is Opdringerige mannen. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou