Bestel een gedragen slipje van Miss70

Hoi Schat!

Mmm, wat leuk dat je één van mijn gedragen slipjes wilt kopen! Zo kun je mij altijd proeven, hihi ;-)

Ik vraag 25 euro (dat is inclusief verzenden) voor een gedragen slipje. Heb jij interesse? Neem dan even contact op via jacquelineprins70@gmail.com om je bestelling te bespreken.

Als ik jouw betaling en gegevens heb ontvangen, stuur ik het slipje direct naar je op. Zodra het slipje onderweg is krijg je van mij ook nog een bevestiging via de mail.

Liefs en kus, Miss70 xxx

Geile amateur marialucky (20)

Acties

Informatie

marialucky (20)

Bericht van marialucky

jong en lief meisje))) Ik hoop dat je laat zien hoe je kunt liefhebben))) Ik hou van nieuwe kennissen)

Informatie over marialucky

Naam: marialucky
Leeftijd: 20
Woonplaats: Amsterdam
Ik spreek: EN
Lichaamsbouw: slank
Kleur haar: donkerblond
Kleur ogen: groen
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag Ik heb veel gerechten, maar ik hou vooral van pasta, en waar kan ik zonder fastfood en drink graag Oranje vers is wat ik elke dag drink. Mijn hobbie(s): Ik heb veel hobby's. Dansen is waar ik de plasticiteit van mijn luxueuze lichaam, zang, kan laten zien, dit is een prachtige uitvoering van mijn stem. Mijn favoriete muziek is Ik hou van buitenlandse liedjes, er zijn veel favoriete artiesten. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op Een man moet slim en zorgzaam zijn, meisjes voor zichzelf hebben, een mooi lichaam is een integraal onderdeel van mannen. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is 69 pose en doggy style is wat me het meest opwindt en mijn favoriete plekje(s) zijn Ik breng graag tijd door met vrienden thuis, bezoek aan musea en verschillende tentoonstellingen en . Bij mannen val ik op hun elke man is mooi op zijn eigen manier, maar bovenal hou ik van zijn mooie handen, mooi sterk lichaam. Piercings: nee. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: zacht en heel kalm, iedereen zal houden van: *. Mijn Sterrenbeeld is waterman. Mooi aan mezelf: ogen zijn een weerspiegeling van mijn ziel, ik hou van mijn kalme, bescheiden karakter, maar tegelij. Mijn levensdoel is: mijn doel is om succesvol te zijn in het leven, om zoveel mogelijk te bereiken. Mijn levensmotto is: altijd gewoon vooruit, in de pas met de tijd. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is Good. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou