Bestel een gedragen slipje van Miss70

Hoi Schat!

Mmm, wat leuk dat je één van mijn gedragen slipjes wilt kopen! Zo kun je mij altijd proeven, hihi ;-)

Ik vraag 25 euro (dat is inclusief verzenden) voor een gedragen slipje. Heb jij interesse? Neem dan even contact op via jacquelineprins70@gmail.com om je bestelling te bespreken.

Als ik jouw betaling en gegevens heb ontvangen, stuur ik het slipje direct naar je op. Zodra het slipje onderweg is krijg je van mij ook nog een bevestiging via de mail.

Liefs en kus, Miss70 xxx

Geile amateur lovelyliz (40)

Acties

Informatie

lovelyliz (40)

Bericht van lovelyliz

Informatie over lovelyliz

Naam: lovelyliz
Leeftijd: 40
Woonplaats: Roeselare
Ik spreek: NL EN FR
Lichaamsbouw:
Kleur haar: blond
Kleur ogen: grijs
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag scampi s en drink graag cava. Mijn hobbie(s): spinning. Mijn favoriete muziek is rock. Mijn geaardheid is hetero en Ik val op een echte man die initiatief neemt. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is gevarieerd en mijn favoriete plekje(s) zijn aan zee. Bij mannen val ik op hun brede borstkas. Piercings: nee. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: geduldig, zoekt spanning op. Mijn Sterrenbeeld is leeuw. Mooi aan mezelf: glimlach. Mijn levensdoel is: gelukkig zijn , veel kunnen reizen. Mijn levensmotto is: leef alsof het je laatste dag is. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is negativiteit. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou