Bestel een gedragen slipje van Miss70

Hoi Schat!

Mmm, wat leuk dat je één van mijn gedragen slipjes wilt kopen! Zo kun je mij altijd proeven, hihi ;-)

Ik vraag 25 euro (dat is inclusief verzenden) voor een gedragen slipje. Heb jij interesse? Neem dan even contact op via jacquelineprins70@gmail.com om je bestelling te bespreken.

Als ik jouw betaling en gegevens heb ontvangen, stuur ik het slipje direct naar je op. Zodra het slipje onderweg is krijg je van mij ook nog een bevestiging via de mail.

Liefs en kus, Miss70 xxx

Geile amateur levante (39)

Acties

Informatie

levante (39)

Bericht van levante

Ik ben Levante, bij mijn geboorte kreeg ik de keuze; ofwel een megageilkut ofwel een prima geheugen, ik kan me wel niet meer goed herinneren wat ik gekozen heb. Ik werk als secretaresse en hou heel erg van pijpen.

Informatie over levante

Naam: levante
Leeftijd: 39
Woonplaats: Breda
Ik spreek: NL EN ES
Lichaamsbouw:
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: groen
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag alles met pasta en drink graag pinot noir. Mijn hobbie(s): veel seks. Mijn favoriete muziek is reggae. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op alle soorten met lkkr pijppik. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is 69 en mijn favoriete plekje(s) zijn In het openbaar word graag bekeken. Bij mannen val ik op hun mooie roze eikel. Piercings: nee. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: sterk. Mijn Sterrenbeeld is leeuw. Mooi aan mezelf: borsten. Mijn levensdoel is: gezond blijven. Mijn levensmotto is: alles uit het leven halen. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is arrogante venten. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou