Bestel een gedragen slipje van Miss70

Hoi Schat!

Mmm, wat leuk dat je één van mijn gedragen slipjes wilt kopen! Zo kun je mij altijd proeven, hihi ;-)

Ik vraag 25 euro (dat is inclusief verzenden) voor een gedragen slipje. Heb jij interesse? Neem dan even contact op via jacquelineprins70@gmail.com om je bestelling te bespreken.

Als ik jouw betaling en gegevens heb ontvangen, stuur ik het slipje direct naar je op. Zodra het slipje onderweg is krijg je van mij ook nog een bevestiging via de mail.

Liefs en kus, Miss70 xxx

Geile amateur lennarey (30)

Acties

Informatie

lennarey (30)

Bericht van lennarey

Hier ben ik: mijn naam is Kathye en ik ben een 25-jarige sexy student. Ik hou van plezier maken, dus wees niet verlegen om mij te leren kennen. Ik ben altijd een promiscue meisje geweest, ik hou van neuken en ik ben hier om aan mijn behoeften te voldoen.

Informatie over lennarey

Naam: lennarey
Leeftijd: 30
Woonplaats: Amsterdam
Ik spreek: EN
Lichaamsbouw: normaal
Kleur haar: zwart
Kleur ogen: blauw
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag I like Pizza and donuts en drink graag Ohh YES :). Mijn hobbie(s): I make paper frames. Mijn favoriete muziek is almost everything. Mijn geaardheid is hetero en Ik val op Honest. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is G-Whiz en mijn favoriete plekje(s) zijn In the car. Bij mannen val ik op hun The Nice ass. Piercings: nee. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: Very Calm. Mijn Sterrenbeeld is tweelingen. Mooi aan mezelf: brain & boobs. Mijn levensdoel is: happiness. Mijn levensmotto is: Stay near nice people in life. Webcam je vaak? ja. Rook je? ja. Mijn turn-off is Rude people. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou