Bestel een gedragen slipje van Miss70

Hoi Schat!

Mmm, wat leuk dat je één van mijn gedragen slipjes wilt kopen! Zo kun je mij altijd proeven, hihi ;-)

Ik vraag 25 euro (dat is inclusief verzenden) voor een gedragen slipje. Heb jij interesse? Neem dan even contact op via jacquelineprins70@gmail.com om je bestelling te bespreken.

Als ik jouw betaling en gegevens heb ontvangen, stuur ik het slipje direct naar je op. Zodra het slipje onderweg is krijg je van mij ook nog een bevestiging via de mail.

Liefs en kus, Miss70 xxx

Geile amateur hoya (20)

Acties

Informatie

hoya (20)

Bericht van hoya

een meisje met een opvliegend humeur !! Ik ben niet zoals iedereen! en je zult het merken)) maar ik ben toegewijd, in mijn liefde .. een man is mijn speciale zwakte .. ik hoop dat je erg gevoelig en vertrouwend bent .. want dit is waar ik op wacht! emotie

Informatie over hoya

Naam: hoya
Leeftijd: 20
Woonplaats: Latviai
Ik spreek: NL
Lichaamsbouw: normaal
Kleur haar: zwart
Kleur ogen: groen
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag zelfgemaakt eten, alles behalve soepen en drink graag Ik hou van kersen- en perziksap. Mijn hobbie(s): Ik hou van tekenen, ik heb verschillende keren deelgenomen aan tentoonstellingen, ik was tot mijn 16e bezig met hiphopdansen, soms oefen ik nog steeds, tv-shows kijken als een aparte hobby. Mijn favoriete muziek is nee geliefde, ik luister naar alles, totaal verschillende genres. Mijn geaardheid is hetero en Ik val op zelfverzekerd, in staat om nuchter kansen in te schatten. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is Ik vind het leuk om verschillende dingen te prober en mijn favoriete plekje(s) zijn dit is een plek waar ik met mezelf kan terugtrekken. Bij mannen val ik op hun rug, vooral als het breed is, voelt aan als een muur. Piercings: nee. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: hard, koppig, vredig en geduldig, maar soms prikkelbaar. Mijn Sterrenbeeld is ram. Mooi aan mezelf: doelgerichtheid, het vermogen om samen te komen. Mijn levensdoel is: om voor mezelf te slagen, zoals ik geloof. Mijn levensmotto is: wat er ook gebeurt, het belangrijkste is om door te gaan. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is Ik zie altijd de profs, dus ik weet niet wat ik moet zeggen. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou