Bestel een gedragen slipje van Miss70

Hoi Schat!

Mmm, wat leuk dat je één van mijn gedragen slipjes wilt kopen! Zo kun je mij altijd proeven, hihi ;-)

Ik vraag 25 euro (dat is inclusief verzenden) voor een gedragen slipje. Heb jij interesse? Neem dan even contact op via jacquelineprins70@gmail.com om je bestelling te bespreken.

Als ik jouw betaling en gegevens heb ontvangen, stuur ik het slipje direct naar je op. Zodra het slipje onderweg is krijg je van mij ook nog een bevestiging via de mail.

Liefs en kus, Miss70 xxx

Geile amateur floorxx (22)

Acties

Informatie

floorxx (22)

Bericht van floorxx

Hallo leuke mensen ,Ik ben wel een beetje verlegen maar ook heel erg nieuwschierig en ondeugend!. Ik studeer en als ik tijd over heb ben ik van plan hier te zijn. Ik hoop leuke mensen te ontmoeten en spannende dingen te doen

Informatie over floorxx

Naam: floorxx
Leeftijd: 22
Woonplaats: Leiden
Ik spreek: NL
Lichaamsbouw: slank
Kleur haar: blond
Kleur ogen: bruin
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag Sushi, risotto en kaas en drink graag Wijn en water. Mijn hobbie(s): Tekenen, films kijken en koken. Mijn favoriete muziek is Crazy on you-Heart. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op Eerlijk en grappig. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is Doggy en mijn favoriete plekje(s) zijn Bioscoop. Bij mannen val ik op hun Handen. Piercings: nee. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: Eerlijk. Mijn Sterrenbeeld is vissen. Mooi aan mezelf: Ogen. Mijn levensdoel is: Een stabiel leven hebben. Mijn levensmotto is: Yolo. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is Te snel. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou