Bestel een gedragen slipje van Miss70

Hoi Schat!

Mmm, wat leuk dat je één van mijn gedragen slipjes wilt kopen! Zo kun je mij altijd proeven, hihi ;-)

Ik vraag 25 euro (dat is inclusief verzenden) voor een gedragen slipje. Heb jij interesse? Neem dan even contact op via jacquelineprins70@gmail.com om je bestelling te bespreken.

Als ik jouw betaling en gegevens heb ontvangen, stuur ik het slipje direct naar je op. Zodra het slipje onderweg is krijg je van mij ook nog een bevestiging via de mail.

Liefs en kus, Miss70 xxx

Geile amateur djd (32)

Acties

Informatie

djd (32)

Bericht van djd

Helloo! Wat leuk dat je een spannend babbeltje met mij komt maken :) Ik val vooral op oudere mannen! Ben ik erg druk? Druk dan op de VIP knop zodat ik in alle rust alle tijd voor jou heb en we gaan samen een uitdaging aan!

Informatie over djd

Naam: djd
Leeftijd: 32
Woonplaats: Dordrecht
Ik spreek: NL
Lichaamsbouw: slank
Kleur haar: donkerblond
Kleur ogen: groen
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag Ik lust alles graag er is niks van ik niet lust en drink graag Een wit wijntje. Mijn hobbie(s): Fantasieen waarmaken. Mijn favoriete muziek is . Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op Eerlijk en oprecht. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is en mijn favoriete plekje(s) zijn Buiten of een spannend betrap plekje. Bij mannen val ik op hun De uitstraling. Piercings: nee. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: Zacht,lief maar met scherpe nagels. Mijn Sterrenbeeld is stier. Mooi aan mezelf: Ogen. Mijn levensdoel is: Gelukkig zijn met wat je heb. Mijn levensmotto is: . Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is Niet denken aan een ander. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou