Bestel een gedragen slipje van Miss70

Hoi Schat!

Mmm, wat leuk dat je één van mijn gedragen slipjes wilt kopen! Zo kun je mij altijd proeven, hihi ;-)

Ik vraag 25 euro (dat is inclusief verzenden) voor een gedragen slipje. Heb jij interesse? Neem dan even contact op via jacquelineprins70@gmail.com om je bestelling te bespreken.

Als ik jouw betaling en gegevens heb ontvangen, stuur ik het slipje direct naar je op. Zodra het slipje onderweg is krijg je van mij ook nog een bevestiging via de mail.

Liefs en kus, Miss70 xxx

Geile amateur curlysue (24)

Acties

Informatie

curlysue (24)

Nu chatten

Bericht van curlysue

geduld en liefde voor mensen

Informatie over curlysue

Naam: curlysue
Leeftijd: 24
Woonplaats: Sofia
Ik spreek: EN DE FR
Lichaamsbouw: normaal
Kleur haar: zwart
Kleur ogen: blauw
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag sushi en drink graag koffie. Mijn hobbie(s): mijn hobby ' s zijn voornamelijk tekenen, schilderen, schilderen kleding, en modelleren van klei. Mijn favoriete muziek is K-POP. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op vriendelijk en oprecht. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is de pose van de Ruiter en mijn favoriete plekje(s) zijn huis. Bij mannen val ik op hun Armen en romp. Piercings: ja. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: vriendelijk. Mijn Sterrenbeeld is maagd. Mooi aan mezelf: Stress tolerantie en gebrek aan angst voor de toekomst. Mijn levensdoel is: Vind uw roeping. Mijn levensmotto is: Het maakt niet uit welke moeilijkheden er zijn, Ik zal altijd doorgaan. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is onbeschofte mensen. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Video
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou