Bestel een gedragen slipje van Miss70

Hoi Schat!

Mmm, wat leuk dat je één van mijn gedragen slipjes wilt kopen! Zo kun je mij altijd proeven, hihi ;-)

Ik vraag 25 euro (dat is inclusief verzenden) voor een gedragen slipje. Heb jij interesse? Neem dan even contact op via jacquelineprins70@gmail.com om je bestelling te bespreken.

Als ik jouw betaling en gegevens heb ontvangen, stuur ik het slipje direct naar je op. Zodra het slipje onderweg is krijg je van mij ook nog een bevestiging via de mail.

Liefs en kus, Miss70 xxx

Geile amateur camilla94 (28)

Acties

Informatie

camilla94 (28)

Bericht van camilla94

mijn naam is Camilla, ik ben een sexy, hete en zeer romantische vrouw, ik wil graag een romantische man in mijn chat, ik ben intens, kom en vertel me je geheimen, je meest bizarre fetisjen, ik hou van nieuwe mensen, nieuwe ideeën, nieuwe stijlen.

Informatie over camilla94

Naam: camilla94
Leeftijd: 28
Woonplaats: Amsterdam
Ik spreek: NL
Lichaamsbouw: slank
Kleur haar: blond
Kleur ogen: bruin
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag sushi en fruit en drink graag wijn en veel water. Mijn hobbie(s): mediteren en series. Mijn favoriete muziek is alles. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op sympathieke en die genieten van het leven. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is doggy en ik on top en mijn favoriete plekje(s) zijn jacuzzi. Bij mannen val ik op hun buik en mond. Piercings: nee. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: eerlijk en oprecht. Mijn Sterrenbeeld is tweelingen. Mooi aan mezelf: lach. Mijn levensdoel is: een goede tandarts worden. Mijn levensmotto is: altijd een sterke en intelligente vrouw zijn. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is dwingende personen. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou