Bestel een gedragen slipje van Miss70

Hoi Schat!

Mmm, wat leuk dat je één van mijn gedragen slipjes wilt kopen! Zo kun je mij altijd proeven, hihi ;-)

Ik vraag 25 euro (dat is inclusief verzenden) voor een gedragen slipje. Heb jij interesse? Neem dan even contact op via jacquelineprins70@gmail.com om je bestelling te bespreken.

Als ik jouw betaling en gegevens heb ontvangen, stuur ik het slipje direct naar je op. Zodra het slipje onderweg is krijg je van mij ook nog een bevestiging via de mail.

Liefs en kus, Miss70 xxx

Geile amateur arianageil (25)

Acties

Informatie

arianageil (25)

Nu chatten

Bericht van arianageil

Ik ben een lustlevendige vrouw die alles uit het leven wilt halen. Ook kan ik erg impulsief zijn, maar dat is een stukje van mezelf waar ik heel erg blij mee ben. Ik durf meestal net iets meer te doen dan een ander en dat maakt mij heel erg gelukkig.

Informatie over arianageil

Naam: arianageil
Leeftijd: 25
Woonplaats: Dubai
Ik spreek: NL EN
Lichaamsbouw: slank
Kleur haar: blond
Kleur ogen: blauw
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag kapsalon en drink graag water met citroen. Mijn hobbie(s): netlix and chill. Mijn favoriete muziek is Ik hou van Cardi B. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op gespierd. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is doggy en mijn favoriete plekje(s) zijn in de auto. Bij mannen val ik op hun ogen, billen, lul. Piercings: nee. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: zorgzaam, impulsief. Mijn Sterrenbeeld is maagd. Mooi aan mezelf: mijn vagina. Mijn levensdoel is: De wereld rondreizen. Mijn levensmotto is: Neem alles met een korreltje zout. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is onverzorgd. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou