Bestel een gedragen slipje van Miss70

Hoi Schat!

Mmm, wat leuk dat je één van mijn gedragen slipjes wilt kopen! Zo kun je mij altijd proeven, hihi ;-)

Ik vraag 25 euro (dat is inclusief verzenden) voor een gedragen slipje. Heb jij interesse? Neem dan even contact op via jacquelineprins70@gmail.com om je bestelling te bespreken.

Als ik jouw betaling en gegevens heb ontvangen, stuur ik het slipje direct naar je op. Zodra het slipje onderweg is krijg je van mij ook nog een bevestiging via de mail.

Liefs en kus, Miss70 xxx

Geile amateur amanda18 (25)

Acties

Informatie

amanda18 (25)

Bericht van amanda18

Informatie over amanda18

Naam: amanda18
Leeftijd: 25
Woonplaats: Rusland
Ik spreek: EN
Lichaamsbouw: normaal
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: groen
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag pizza, sushi, vlees en ijs en drink graag Vers sap. Mijn hobbie(s): Ik hou van muziek, dans, gitaar spelen, snowboarden en motorrijden. Mijn favoriete muziek is Ik luister naar alles, modern. Mijn geaardheid is hetero en Ik val op slim en moedig. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is ik heb meerdere en mijn favoriete plekje(s) zijn aan de rand van de klif en de zee. Bij mannen val ik op hun hoofd. Piercings: nee. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: Ik kan altijd anders zijn!. Mijn Sterrenbeeld is tweelingen. Mooi aan mezelf: mijn borst. Mijn levensdoel is: zorg voor je ouders, en wees gelukkig, reis veel. Mijn levensmotto is: geef nooit op. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is ik weet het niet. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou